Activiteiten

Activiteiten

Fabricage en verpakking van eigen producten óf voor derden:

niet-steriele farmaceutische producten: vaste, halfvaste en vloeibare vormen bvb. poeders, oplossingen, siropen, zalven, crèmes, gels en shampoos

cosmetische producten, voedingssupplementen, medische hulpmiddelen en biociden: halfvaste en vloeibare vormen bvb. vloeibare zepen, shampoos, lotions, sprays, crèmes, gels en zalven.

Distributie van een eigen productenlijn via Omega Pharma.

Onderzoek

Medgenix Benelux beschikt over een QC en research afdeling voor de ontwikkeling van nieuwe producten. Dit maakt het mogelijk voor Medgenix Benelux om een complete waaier van verschillende diensten aan te bieden aan zijn industriële klanten.
Het analytische lab is volledig uitgerust met moderne en aangepaste analytische instrumenten voor het analyseren van grondstoffen en afgewerkte producten, formulatietesten, ontwikkeling en validatie van analytische methodes, stabiliteit- en compatibiliteitstesten,… met respect voor de recente GLP en ICH reglementering. Hierbij kan u rekenen op heel wat know how en hoog gekwalificeerd personeel.

Kwaliteit

Medgenix Benelux produceert met respect voor cGMP richtlijnen onder de vergunning Nr. 413 H, uitgegeven door de bevoegde autoriteiten – het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten - voor een ongelimiteerde periode. (Vergunning verschaft onder toepassing van het Koninklijk Besluit van 14 december 2006 in verband met de productie, vervaardiging, verdeling naar de groothandelaars).

MEDGENIX BENELUX n.v. • Vliegveld 21, B-8560 Wevelgem, Belgium • T +32-(0)56.42.67.11, F +32-(0)56.41.45.12