Waarom kiezen voor Medgenix Benelux?

Ervaring – Flexibiliteit – Betrouwbaarheid – Professionaliteit – Kostefficiënt management

Wij kunnen u, dankzij onze know how en ervaring, garanderen dat onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ons kwaliteitssysteem is specifiek georiënteerd naar klantentevredenheid en klantenservice en een steeds verder streven naar verbetering.

Werken als dochteronderneming van Omega Pharma biedt veel opportuniteiten zoals elke multinational te bieden heeft vb. het voeren van een gezamenlijke aankooppolitiek en interessante onderhandelingsmogelijkheden. Onze aandeelhouders verwachten een continue positieve evolutie en een kostenefficiënt bedrijfsbeheer, wat een directe impact heeft op de service die we onze klanten bieden.

Wij streven naar een krachtig klantgericht beleid waarin flexibiliteit onze belangrijkste troef is. Onze strategie luidt: de beste service koppelen aan de beste prijs om zo een langdurende samenwerking met onze partners uit te bouwen. Al ons personeel staat volledig ter uwer beschikking om u verder te helpen met eender welk probleem.

We hopen werkelijk dat we uw interesse hebben kunnen wekken en we nodigen u uit contact met ons op te nemen voor verdere inlichtingen of een fabrieksbezoek.

MEDGENIX BENELUX n.v. • Vliegveld 21, B-8560 Wevelgem, Belgium • T +32-(0)56.42.67.11, F +32-(0)56.41.45.12